Mobilizare impresionantă pe Facebook: Excesul de zel al Poliției Române, taxat de cetățeni

Subiectul fierbinte al ultimelor zile îl constituie reținerea plăcuțelor de înmatriculare anti PSD de către Poliția Română.

Poliţia Română a organizat o conferinţă de presă unde a explicat că: „numerele de înmatriculare personalizate în Suedia sunt valabile în toată Europa, dar ţara gazdă hotărăşte dacă le acceptă sau nu”. Ambasada Suediei în România a dorit „să clarifice faptul că numere de înmatriculare personalizate emise de Agenţia de Transport Suedeză sunt valabile în interiorul Uniunii Europene”.

Scandalul dintre Poliție și posesorul mașinii cu mesaj anti PSD a stârnit reacții negative din partea unor utilizatori Facebook care și-au manifestat indignarea pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Astfel, ratingul paginii a scăzut dramatic la 1,2 stele. Oamenii sunt dezamăgiți de acțiunile Poliției Române și au lăsat mesaje negative la adresa instituției.

Traian Berbeceanu, fostul șef al biroului de combatere a crimei organizate Alba Iulia, a postat o imagine cu un mesaj prin care se cere un review de cinci stele, el ironizând solicitarea: ”Șefu, nu vă suparați dar alea 5 stele reprezintă gradu’ sau clasificarea?”. Postarea a fost distribuită și de polițistul Marian Godină.

Șefu, nu vă suparați dar alea 5 stele reprezintă gradu' sau clasificarea?L.E. După ieșirea de astăzi pot să vă dau maxim doo margarete…ca-colegi…

Gepostet von Traian Berbeceanu am Dienstag, 31. Juli 2018

Un utilizator a reclamat: „Politia Romana raporteaza la Facebook pt ‘activitate suspecta’ persoanele care au lasat review-uri de 1 stea pe pagina lor. Oamenii se trezesc cu contul de Facebook suspendat, trebuie sa si-l recupereze si apoi.. surpriza! review-ul lor a disparut de pe pagina Politiei Romane si sunt blocati din a lasa alt review sau a semnala situatia la Facebook. Suntem deja o gramada in situatia asta”.