Dăncilă se delimitează de afirmația ”toți jurnaliștii sunt șpăgari” a unui lider PSD


Alexandra Minea
Dăncilă se delimitează de afirmația ”toți...

În urma dezvăluirilor făcute de Europa Liberă privind afirmațiile deplasate ale unui lider PSD la adresa jurnaliștilor, Viorica Dăncilă a stat de vorbă cu jurnaliștii publicației amintite și s-a delimitat de generalizarea făcută miercuri, în timpul Comitetului Executiv.

În cadrul unei discuții telefonice – ce poate fi ascultată aici – prim-ministrul a confirmat că președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus că „toți jurnaliștii sunt șpăgari”, însă ea și formațiunea politică nu îi împărtășesc opinia.

CITIȚI ȘI: O trecere în revistă a acuzațiilor de luare de mită și șantaj adresate oamenilor de presă

„Este afirmația domniei sale pe care trebuie să și-o asume, eu și PSD se delimitează de această afirmație. Noi considerăm că presa trebuie respectată, este a patra putere în stat și cred acest lucru se vede din modul în care ne raportăm la declarațiile de presă, la participarea la emisiuni, la tot ceea ce ține de presa scrisă. Repet, este afirmația domniei sale, trebuie să explice ce a vrut să spună, dar noi nu suntem de acord cu această afirmație”, a declarat Viorica Dăncilă în decursul zilei de joi, pentru Europa Liberă.

Declarația integrală, aici.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Articole asemănătoare

Noutăți

Cât de diferiți sunt finlandezii și americanii, atunci când vine vorba de fake news

Un test simplu, realizat de o echipă de cercetători pe mai multe grupuri de tineri arată nu numai diferențele acestora atunci când vine vorba de fake...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Mesajele Jandarmeriei înaintea mitingului din Piața Victoriei: Nu ne jucăm și vom lua măsuri!

Jandarmeria a lansat, joi dimineața o serie de avertismente cu privire la mitingul de vineri din Piața Victoriei la care sunt așteptați românii din...

Adăugat pe de Robert Manea