Întâlnirea dintre Trump și Putin, motiv de glumă pe internet

Vladimir Putin și Donald Trump sunt două dintre personajele preferate ale internetului în materie de glume. Nici întâlnirea de luni dintre cei doi șefi de stat n-a fost, așadar, scăpată din vedere.

Reacțiile au curs chiar de la mica conferință de presă, dinainte de discuția privată. Gestul lui Trump de a-i face cu ochiul omologului său a stârnit reacții puternice în rândul opiniei publice, gluma principală fiind că aceștia împărtășesc o dragoste romantică.

 

Acest mural din Vilnius, Lithuania, este din mai 2016, însă a revenit în atenția internetului după întâlnirea de la Helsinki, când o tensiune s-a putut simți între cei doi șefi de stat.

Cu toate astea, cele mai multe glume sunt pe tema dominației pe care Putin o are asupra liderului Statelor Unite ale Americii. Încă din timpul campaniei, când Trump și-a arătat deschis respectul față de viitorul său omolog rus, au apărut voci care să insinueze că președintele SUA este marioneta directă a lui Putin. Ulterior, au apărut suspiciuni că Rusia ar fi intervenit în alegerile prezidențiale americane din 2016.

Image result for trump putin gay

Un alt exemplu perfect pentru relația de putere dintre cei doi lideri este o glumă inspirată din Game of Thrones, când unul dintre personaje este torturat de altul până când ajunge să adopte o cu totul altă personalitate, mult mai servilă, și un nou nume.

Gepostet von History Memes am Dienstag, 17. Juli 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *