Fanii lui Kylie Jenner au donat pe GoFundMe ca ea să devină miliardară

GoFundMe este o platformă online pentru strângerea de fonduri – orice utilizator poate crea o pagină, prin care să le ceară altor oameni să doneze pentru cauza sa. Deși majoritatea campaniilor sunt pentru persoane aflate în dificultate ori pentru întrprinzători cu o idee ce vor să o pună în aplicare dar nu au fondurile necesare, Kylie Jenner este și ea personajul principal al unei astfel de pagini.

Sora celebrei Kim Kardashian este și ea un idol în online. A devenit populară prin emisiunea TV ”Keeping Up with the Kardashians” și deține o companie cunoscută de cosmetice. Mai presus de toate, Kylie este un ”influencer”, pagina sa de Instagram are 111 milioane de followeri și 5.520 de poze. Este evident faptul că popularitatea acesteia a crescut de-a lungul vremii, mai ales din 2007, de la primul episod din emisiunea TV ce urmărește viața familiei Kardashian.

La scurt timp după ce revista Forbes a dezvăluit că valoarea companiei Kylie Cosmetics este estimată la doar 900 de milioane de dolari, pe GoFundMe a apărut un proiect pentru a o face pe partenera rapperului Travis Scott ”o milionară adevărată”, conform Mirror.co.uk.

”Nu vreau să trăiesc într-o lume în care Kylie Jenner nu este milionară. Trebuie să strângem 100 de milioane de dolari ca să o ajutăm să ajungă la un miliard, vă rog distribuiți, este extrem de important”, este descrierea proiectului.

Până în prezent, s-au adunat doar 1,982 de dolari de la 144 de perosane, însă proiectul are abia cinci zile. Sumele donate sunt modice, majoritatea de 5 dolari, însă există cineva a dat și 500.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *