Zuckerberg, acuzat că ar avea o înțelegere cu Trump privind postările sale. CEO-ul Facebook neagă acuzațiile

Recent, șeful Facebook a fost acuzat că ar avea o înțelegere cu președintele SUA, Donald Trump, privind postările acestuia.

Mark Zuckerberg a negat vehement speculațiile cu privire la un posibil acord între el și liderul de la Casa Albă, prin care i-ar permite lui Trump să posteze ce dorește, în schimbul unor reglementări legale care să avantajeze rețelele de socializare, conform Business Insider.

CEO-ul celei mai folosite platforme de social media a afirmat că a auzit și el zvonul, catalogându-l drept “ridicol”.

“Am auzit și aceste speculații, așa că permiteți-mi să fiu clar: nu există nicio problemă de niciun fel. De fapt, toată ideea unei tranzacții este destul de ridicolă”, a spus Zuckerberg.

Acuzatiile conform cărora Mark Zuckerberg și Donald Trump nu sunt recente, ele apărând după ce șeful Facebook a fost invitat să ia cina alături de liderul Statelor Unite ale Americii în octombrie 2019. Totuși, teoriile privind relația apropiată dintre cei doi s-au intensificat după ce rețeaua de socializare nu a luat vreo acțiune împotriva unei postări a președintelui american, care instiga la ură. Gestul Facebook a dus la proteste în rândul angajaților, precum și la organizarea unui protest al companiilor mari și mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *