Zuckerberg, acuzat că ar avea o înțelegere cu Trump privind postările sale. CEO-ul Facebook neagă acuzațiile

Recent, șeful Facebook a fost acuzat că ar avea o înțelegere cu președintele SUA, Donald Trump, privind postările acestuia.

Mark Zuckerberg a negat vehement speculațiile cu privire la un posibil acord între el și liderul de la Casa Albă, prin care i-ar permite lui Trump să posteze ce dorește, în schimbul unor reglementări legale care să avantajeze rețelele de socializare, conform Business Insider.

CEO-ul celei mai folosite platforme de social media a afirmat că a auzit și el zvonul, catalogându-l drept “ridicol”.

“Am auzit și aceste speculații, așa că permiteți-mi să fiu clar: nu există nicio problemă de niciun fel. De fapt, toată ideea unei tranzacții este destul de ridicolă”, a spus Zuckerberg.

Acuzatiile conform cărora Mark Zuckerberg și Donald Trump nu sunt recente, ele apărând după ce șeful Facebook a fost invitat să ia cina alături de liderul Statelor Unite ale Americii în octombrie 2019. Totuși, teoriile privind relația apropiată dintre cei doi s-au intensificat după ce rețeaua de socializare nu a luat vreo acțiune împotriva unei postări a președintelui american, care instiga la ură. Gestul Facebook a dus la proteste în rândul angajaților, precum și la organizarea unui protest al companiilor mari și mici.