Facebook ia în calcul o schimbare majoră la una din aplicațiile de mesagerie


Alexandra Minea
Facebook ia în calcul o schimbare majoră la...

Compania deținută de Mark Zuckerberg ia în calcul o schimbare majoră pentru una dintre aplicațiile de mesagerie pe care le deține.

Este vorba despre Facebook Messenger. Gigantul american ar avea în minte reintegrarea serviciului de mesagerie în platforma principală de socializare, conform Playtech.

Această posibilitate pare un regres al companiei, întrucât încă din 2014 Facebook a lucrat constant la separarea și îmbunătățirea celor două servicii. Scenariul vine în urma discuțiilor legate scandalul Cambridge Analytica, când s-a propus împrăștierea aplicațiilor ca Facebook sa nu mai aibă monopol.

Compania lui Zuckerberg, care de-a lungul timpului s-a aflat în centrul atenției din cauza mai multor scandaluri, deține Facebook și Facebook Messenger, Instagram, precum și WhatsApp.

Nu este prima oară când se vorbește despre această schimbare: in urma cu un an, fondatorul gigantului a afirmat că va urma o astfel de mișcare, dar n-a dat o dată exactă.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Articole asemănătoare

Noutăți

Emisiunea lui Mircea Radu a fost suspendată

Emisiunea prezentată de Mircea Radu la Antena 1, „Ie, Românie”, a fost suspendată înainte de a ajunge la finalul primului sezon, din cauza...

Adăugat pe de Beatris Ionita
Noutăți

O țară închide Facebook timp de o lună, pentru că nu mai face față conturilor false

Promisiunile lui Mark Zuckerberg cum că Facebook va face o treabă mai bună în depistarea și anihilarea conturilor false se pare că lasă de...

Adăugat pe de MediaStandard