”Vulpița” și Viorel au ajuns în atenția CNA. Emisiunea Acces Direct, acuzată că i-a folosit pe cei doi pentru audiență

Două persoane promovate obsesiv de către emisiunea Acces Direct a Antenei 1 au ajuns în atenția Consiliului Național al Audiovizualului.

Membrii CNA susțin că Veronica Stegaru – numită de către realizatorii emisiunii ”Vulpița” – și soțul acesteia, Viorel, au fost promovați în mod abuziv de către echipa de producție. Mai mult decât atât, Dorina Rusu susține că cele două persoane ar fi fost ”exploatate pentru audiență”, conform Paginademedia.ro.

Radu Herjeu susține că Antena 1 nu a luat în considerare ce fel de modele promovează pe post: Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”

De partea cealaltă, coordonatorul echipei Acces Direct spune că nu ar fi singurul program care ar avea materiale de acest gen. În plus, acesta susține că emisiunea la care lucrează se află în concurență directă cu ”Știrile de la ora 17, al căror scop nu e neapărat de informare, ci sunt un anumit gen. Mai sunt dramatizate povești de viață în care se vorbește despre amantlâcuri, sex, șantaje, violență domestică, toată tipologia, povești care funcționează de ani de zile pe TV”.

Promovarea constantă, timp de mai multe săptămâni, a celor doi soți a atras și criticile publicului. Prin zecile de reclamații făcute de către telespectatori a ajuns cazul pe masa CNA, care primește în continuare reclamații pe care va trebui să le analizeze. Deocamdată, membrii Consiliului nu au luat o decizie, mai arată Paginademedia.ro.

”Vulpița” și Viorel au ajuns la TV după ce aceasta ar fi susținut că a fost răpită și violată. Ulterior, s-ar fi dovedit că situația nu a stat așa. Prezentatoarea și invitații au continuat, însă, să îi împingă pe cei doi să dezvăluie aspecte sensibile: cu câți bărbați a fost Veronica Stegaru, dacă s-a culcat sau nu cu nașul său, ce conflict are cu soacra sa.

Mai mult, cei doi au fost plimbați prin mai multe ipostaze: la munte, în vizită la o biserică. la casa unui manelist, chiar și în Parlament. În decursul zilei de marți, cei doi au fost duși de către Acces Direct în Comisia de Agricultură. Totuși, Cristi Ionescu a explicat că soții doar voiau să vadă Palatul Parlamentului, însă când au ajuns acolo, un parlamentar i-a recunoscut și i-a invitat la ședința Comisiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *