Un prezentator de la BBC News arată degetul mijlociu în direct, din greșeală

Un video în care o prezentatoare BBC News arată degetul mijlociu către cameră în timp ce este în direct a devenit virală.

Filmarea începe cu trecerea dintre intro-ul BBC și Maryam Moshiri ridicând degetul mijlociu către cameră cu o expresie comică. În momentul în care a intrat în direct, ea și-a retras rapid mâna și a anunțat pe un ton serios: „În direct din Londra, aici BBC News”, conform Huffpost.

Jurnalista și-a cerut ulterior scuze pe platforma X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, și a explicat că a fost o glumă între ea și staff. În timp ce regizorul număra invers, ea o urmărea cu degetele – și l-a lăsat pe cel din mijloc în aer când regizorul a spus „unu”. Moshiri nu și-a dat seama că era deja în direct.

„A fost o glumă privată cu echipa și îmi pare foarte rău că a ajuns în direct! Nu a fost intenția mea ca acest lucru să se întâmple și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. Nu «arătam degetul mijlociu» către telespectatori sau chiar către o persoană cu adevărat. A fost o glumă prostească care a fost destinată unui număr mic de colegi de-ai mei”, a scris jurnalista.

Unele persoane s-au simțit jignite, comentând sub tweet-ul lui Moshiri că nu a fost profesionist și folosind momentul pentru a cere stoparea finanțării BBC. Dar prezentatoarea a fost, de asemenea, inundată de sprijin din partea a zeci de persoane care au găsit momentul amuzant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *