Lupta AUR cu presa continuă. Digi24, declarată ”cea mai toxică și falsă instituție mass-media”

Spectacolul grotesc început pe social media de AUR, în care le-a cerut urmăritorilor de pe Facebook să nominalizeze presa „toxică și falsă”, a luat sfârșit. Miercuri seară, tot AUR a revenit pe pagina să anunțe ce instituție mass-media a ieșit ”câștigătoare”.

„Publicul s-a pronunțat: U.M. Digi24 este cea mai toxică și falsă instituție mass-media. Din păcate pentru ei, tinerele speranțe de la G4 Fake Media nu au reușit să obțină decât o mențiune, din partea juriului, la fel ca și colegii lor de la Sputnik. Pe o notă serioasă. recomandăm tuturor românilor să rămână vigilenți atunci când sunt bombardați cu știri false, să se informeze din mai multe surse și să filtreze critic toate informațiile”, a scris partidul condus de George Simion și Claudiu Târziu. 
Imaginea arată logo-ul Digi24, deasupra căruia scrie ”fake news” – asta în contextul în care și Digi24, și alte instituții media nominalizate în comentarii de susținătorii AUR, sunt cele mai urmărite surse de știri din mediul online românesc.
Amintim faptul că AUR și-a instigat tot miercuri urmăritorii de pe Facebook să nominalizeze cele mai ”toxice” instituții media. Nominalizarea oficială a Alianței pentru Unirea Românilor a fost G4Media, însă pe lista proprie, deputatul Dan Tănasă a nominalizat Newsweek și Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *