Elon Musk se ia de Bob Iger, șeful Disney, și îi cere demisia

Elon Musk continuă să se certe cu marile companii care au decis să nu mai ruleze reclame pe X, fosta Twitter. Miliardarul l-a vizat, acum, pe șeful Disney, Bob Iger, căruia i-a cerut demisia imediată. X este în centrul unui scandal, care a îndepărat mai multe companii de platformă, inclusiv Disney.

Într-o postare pe X, Musk îi cere lui Iger să plece de la conducere gigantului american și a afirmat că Walt Disney ar fi dezamăgit dacă ar vedea cum este condusă compania pe care a clădit-o.

Ar trebui să fie concediat imediat. Walt Disney se răsucește în mormânt din cauza a ceea ce a făcut Bob companiei sale”, a scris Musk în postare.

Scandalul în urma căruia companii precum IBM, Disney și Apple au încetat publicitatea pe X a fost generat chiar de Musk. Miliardarul i-a dat dreptate unui utilizator care distribuise un mesaj conspiraționist despre comunitățile evreiești, iar comentariul a venit odată cu o analiză ce a arătat că reclamele mai multor companii apăreau lângă postări pro-naziste.

Mai mult, Musk a găsit de cuviință să-i insulte pe toți cei care nu vor să mai plătească pentru publicitate online pe X. În cadrul unei conferinței, miliardarul nu și-a îndulcit vorbele și a înjurat companiile pe care le acuză de boicot.

Dacă cineva va încerca să mă șantajeze cu publicitate? Să mă șantajeze cu bani? Du-te d****lui!”, a spus Musk.

După înjurătură, miliardarul s-a uitat către audiență și i s-a adresat direct lui Bob Iger și i-a transmis că „asta e ceea ce gândesc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *