Lucian Mîndruță, din nou pe TV. Va prezenta emisiunea “Ediția de Dimineață”, la Digi24

După o pauză de aproape 10 ani, Lucian Mîndruță revine pe micile ecrane. Jurnalistul va prezenta “Editia de Dimineata”, difuzată pe Digi24 în fiecare duminică, de la 10:30.

Emisiunea, o coproducție a portalului de știri pozitive Editiadedimineata.ro si Digi24, va conține interviuri cu persoane din diferite domenii, precum cântărețul Denis Roabeș, de la The Motans (invitatul din prima ediție), informează Paginademedia.ro.

Lucian Mîndruță i-a îndemnat pe cei care vor „o pauză de la politică sau de la Covid” să urmărească emisiunea, care va avea invitați „oameni care nu au legătură cu zona politică. Vor fi artiști, cântăreți sau actori”.

„Am vrut ca emisiunea să meargă în altă direcție decât actualitatea. Aș vrea ca emisiunea să fie consumată în orice moment, să nu depindă de actualitate”, a mai declarat Mîndruță pentru Paginademedia.ro.

Prima ediție va fi difuzată chiar la sfârșitul acestei săptămâni, pe 1 noiembrie. Lucian Mîndruță revine în televiziune după aproape un deceniu de pauză, de când emisiunea “Nimic important” de pe Antena 2 nu a mai fost inclusă în grila postului.

Jurnalistul mai realizează și o emisiune radio, Vorbește România, difuzată pe canalul DigiFM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *