Viralul zilei: Dăncilă combate inundațiile prin irigații

Invitată recent în emisiunea „Sinteza zilei”, pentru a-și prezenta bilanțul guvernării sale, Viorica Dăncilă a avut un dialog suprarealist cu moderatorul Mihai Gâdea.

Acesta i-a adresat întrebarea dacă a vorbit cu Ministrul Agriculturii despre culturile afectate de inundații, iar prim-ministrul a continuat vorbind doar despre programul de irigații.

Totul a culminat cu declarația „Acest guvern a făcut ca apa să fie gratuită până la stația de pompare”, în timp ce Gâdea privea încruntat slide-urile din care Viorica Dăncilă citea. De remarcat că, pe tot parcursul emisiunii în care și-a prezentat bilanțul, Viorica Dăncilă s-a uitat în mod repetat în afara cadrului, părând că cere indicații, așa cum o făcuse cu o lună în urmă și la un interviu de la România TV, scrie G4Media.ro.

Suprarealism cu premierul Romaniei. Gadea o intreaba daca e nasol cu inundatiile, daca sint culturi afectate. Dancila zice ca da, apoi turuie 3 minute despre programele de irigatii ale Guvernului, 140 de km de tevi de irigatii.Nenica, pur si simplu nu intelege. Vorbeste de irigatii in contextul inundatiilor. Funie in casa spinzuratilor.Urmuz s-a nascut in Videle.

Gepostet von Cristi Pantazi am Montag, 23. Juli 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *