Gafă de proporții a unei prezentatoare: “Cum îndrăzniţi să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi?”


Alexandra Minea
Gafă de proporții a unei prezentatoare: “Cum...

O prezentatoare a făcut o gafă de proporții în timpul emisiunii pe care o modera.

În timpul unei emisiuni de la Antena 3, Cătălina Porumbel a intrerupt discuția din platou, după ce senatorul USR Radu Mihail a afirmat, făcând referire la Liviu Pop de la PSD, că îi jignește pe telespectatorii postului.

“Mi-aş dori ca domnul senator să tratateze telespectatorii Antena 3 ca pe nişte oameni inteligenţi“, a spus Mihail conform G4Media.

Următoarea reacție a prezentatoarei este uluitoare: “Cum vă permiteţi dvs. să veniţi aici şi să jigniţi nişte oameni care se uită la acest post? Cum îndrăzniţi să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi? Dvs. de la USR sunteţi inteligenţi? Vă rog frumos să vă cereţi scuze!”.

Sursa video: Paul Alexandru (Facebook)

Arată comentariile (0)

Comentarii

Articole asemănătoare

Noutăți

Trollajul dintre partide s-a mutat pe internet. Site-ul sloganului promovat de PSD, cumpărat de PNL

Gafă de campanie a Partidului Social Democrat: deși a investit mulți bani în montarea bannerelor electorale cu sloganul ”România merită mai...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Analize

Propagandă și fake news în discursul lui Liviu Dragnea

Mitingul PSD de la Iași a dat ocazia lui Liviu Dragnea să lanseze un nou val de critici la adresa celor care au manifestat împotriva social-democraților....

Adăugat pe de Robert Manea