Un fost deputat PSD îi INSULTĂ pe susținătorii diversității de gen: ”proști”, ”idioți” și ”neobolșevici” ! EXCLUSIV

Patriotardul Ninel Peia – fost deputat PSD și prolific traseist politic, actualmente șef al facțiunii populiste caraghios intitulate ”Partidul Neamul Românesc” – continuă să-i jignească, pe Facebook, pe toți românii care protestează împotriva coaliției de guvernare PSD-ALDE, dar și pe susținătorii diversității de gen, împroșcându-i zilnic cu cele mai imunde insulte: ”idioți utili”, ”neobolșevici”, ”proști” sau ”minți tulburate de ideologia demonicului George Soros”.

Mediastandard.ro vă amintește că acest individ (puțin spus controversat) a susținut, în martie 2016, că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeș, iar în luna august a aceluiași an a găsit de cuviință să declare că, pe fundalul amplelor proteste stradale de după carnagiul din ”Colectiv”, forțe externe ar fi urmărit scindarea teritorială a României în… trei părți. Astfel de poziții halucinante continuă să fie rostogolite în online și de platforma de dezinformare coordonată de Ninel Peia –www.partidulneamulromanesc.ro, site pe care Mediastandard.ro v-a mai sfătuit și în trecut să-l evitați fără să zăboviți pe gânduri – mai multe detalii AICI.

”Gândire” din epoca de piatră!

Bunăoară, într-o recentă postare pe Facebook, Peia susține că promovarea educației sexuale în școli ar viza, cităm întocmai, ”reeducarea pro-gay a părinților”! ”Academia și Biserica, șocate de promovarea educației sexuale în școli. Rețeaua de ONG-uri sorosiste din spatele reeducării pro-gay a părinților! Toată această tevatură cu homosexuali și lesbiene este o aberație, iar noi n-avem nevoie de așa ceva! Dorința statului de a interveni în treburile părinților prin intermediul școlii este, așadar, o absurditate. Mă rog, ar fi vorba și despre o anumită slugărnicie a politicienilor noștri în relația cu Europa.

Delirul unui traseist

Ca să scurtez, Academia Română se opune acestei inițiative. Academicianul Ioan-Aurel Pop, istoric, președinte al Academiei Române, respinge Strategia Națională pentru Educație Parentală, proiect care maschează, de fapt, și promovarea diversității de gen. A contrapune alte tipuri de familii familiei tradiționale este o eroare fatală (…) Educarea paralela a dascalilor romani. 55.000 de profesori formatati de reteaua sorosista cu 42 milioane de euro, bani publici. Profesorii ‹deturnati› spre principiile educatiei progresiste LGBT. Reteaua coordonata de miliardarul George Soros a identificat o noua ‹tinta in miscare›, reprezentata de corpul didactic, vazand ca nu poate ‹pune laba› pe copiii Romaniei, tună și fulgeră Ninel Peia, care crede că vaccinarea copiilor aduce moartea.