Threads ajunge la 10 milioane de înregistrări pe platformă

Noua aplicație a Meta, Threads, a reușit să atragă suficientă atenție în orele de după lansare. Mark Zuckerberg spune că platforma a atins 10 milioane de înregistrări, asta după ce două milioane de oameni s-au înscris pe Threads, în primele două ore după ce aplicația a devenit disponibilă în magazinele de aplicații.

Mark Zuckerberg face actualizări constante despre performanța Threads, chiar pe platformă. În cea mai recentă dintre ele, șeful Meta a spus că Threads are 10 milioane de înregistrări în șapte ore. Oamenii au fost destul de curioși despre alternativă Twitter propusă de Meta, chiar dacă platforma nu este încă dipsonibilă în Uniunea Europeană.

Conform TechCrunch, Threads nu are un feed cronologic, fără influențe din partea algoritmului de recomandare, însă Meta a promis că va oferi în viitor mult mai multe posibilități pentru utilizatori.

Cu toate astea, cel mai mare atu al Threads este că ușurează crearea feedului personal. Faptul că este legată de Instagram (care are două miliarde de utilizatori), platforma îți importează numele și lista conturilor pe care le urmărești acolo. Asta înseamnă că feedul de pe Threads – cuplat cu algoritmul de recomandare – face ca experiența de început să fie una foarte atrăgătoare pentru cei ce caută o alternativă serioasă pentru Twitter.

Nu doar utilizatorii au răspuns pozitiv la experiența de pe Threads, ci și investitorii. Conform Reuters, acțiunile Meta s-au închis ieri cu o creștere de 3%, înainte ca aplicația să fie lansată oficial.

Platforma nu are, deocamdată, reclame, dar acest lucru urmează să se schimbe. Cum anume va integra Meta mediul de publicitate online fără să disrupă experiența utilizatorilor rămâne de văzut. Până atunci, însă, Threads se bucură de o imensă popularite față de alte alternative Twitter, dar și de aprecieri din partea utilizatorilor.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *