Oprișan, schimb de replici dure cu un jurnalist. Omul politic a avut încă un conflict cu presa

Președintele Consiliul Județean Vrancea, Marian Oprișan, s-a certat cu reporterul Sebastian Oancea, în urmă ce jurnalistul l-ar fi anunțat că va publica o anchetă care are legătură cu el.

Ancheta o centrează pe fata lui Oprișan, aceasta făcând o tranzacție imobliară uriașă, respectiv peste 1 milion de euro. Fiica acestuia ar fi achiziționat un teren de la Focșani cu 300.000 de euro și l-ar fi vândut cu suma menționată precedent, potrivit dcnews.ro.

Aflând aceste informații, Oprișan l-a sunat pe Oancea și a avut un schimb de replici aprinse cu reporterul. Discuția a fost suprinsă de reportofonul jurnalistului:

M.O:”Am văzut că vă pregătiți asiduu să executați elementele constitutive ale infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare. Am înțeles că vreți să scrieți o mare anchetă despre fiica mea…”.

S.O: – ”Dacă dvs. sunteți transparent, puteți să-mi răspundeți și pe stradă și la telefon și cum doriți dvs.”

M.O: – ”Dar dacă stăpânii tăi de la PNL te-au pus să te iei de copilul meu, luați-vă de mine dacă aveți sânge în instalație, nu de copilul meu!”

Discuția dintre cei doi a continuat joi, în direct, în cadrul Realitatea Plus:

M.O:”Nu am amenințat absolut deloc. Familia mea și-a plătit impozite, familia mea a desfășurat tranzacțiile corect. DNA-ul a achetat zeci de ani, jurnalistul dvs. nu e prima oară când scrie toate prostiile și minciunile la adresa mea.”

S.O: – ”Vă reamintesc că ați pierdut patru procese, domnu’ președinte! Toate instanțele care m-au achitat în cele patru procese pe care mi le-ați intentat și au spus că am scris adevărul. Nu mi-aș permite să ameninț niciodată vreo femeie, oricum ar chema-o.”

Președintele Consiliului Județean din Vrancea este cunoscut pentru atacurile la adresa reporterilor, în trecut aducând insulte la adresa jurnalistei Paula Herlo. Herlo realiza un material pentru „România, te iubesc!”, inclunzându-l pe Opișan, iar acesta a sunat-o, numind reportajul „o manipulare de tip ordinar”. Mai multe pe mediastandard.ro.