Numărul de telefon al lui Mark Zuckerberg s-ar fi aflat printre datele divulgate pe un site de hackeri

Printre datele celor 533 de milioane de utilizatori Facebook a căror informații au fost făcute publice pe un site folosit de hackeri, s-ar fi aflat și numărul de telefon al CEO-ului companiei, Mark Zuckerberg.

Informația a fost dezvăluită de cercetătorul cibernetic Dave Walker, care afirmă că ar fi fost dezvăluit numele său, locația, detaliile privind starea sa civilă, data nașterii și ID-ul de utilizator Facebook, conform Business Insider.

„În ceea ce privește #FacebookLeak, printre cei 533 de milioane de persoane din această scurgere – ironia este că Mark Zuckerberg este inclus, din păcate, și el în scurgere [de date – n.r.]”, a scris Walker pe Twitter.

Înafară de Mark Zuckerberg, afectați ar fi fost și cofondatorii rețelei de socializare, Chris Hughes și Dustin Moskovitz.

Amintim că sâmbătă, Business Insider a publicat un articol în care arăta că informațiile a peste 500 de milioane de utilizatori ai Facebook au fost găsite disponibile pe un site folosit de hackeri, unde ar fi fost postate acum câțiva ani. Printre datele afectate s-ar număra numele, locaţia, adresa de e-mail, numărul de telefon şi informaţii biografice. Totuși, informațiile sunt vechi de câțiva ani, iar Facebook spune că problema a fost remediată în 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *