Moarte suspectă la TVR. Un angajat s-ar fi aruncat de pe clădirea televiziunii

Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă, după ce un angajat al Televiziunii Române s-ar fi aruncat în gol de pe clădirea instituției, sâmbătă după-amiaza.

Bărbatul ar fi fost găsit în curtea instituției. Conform informațiilor puse la dispoziție de G4Media, acesta ar fi lucrat ca și șofer pentru TVR și se afla în timpul programului când și-ar fi pierdut viața.

„Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat emis de Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

Și șefa interimară a televiziunii publice a reacționat la tragedie, acuzându-și predecesorii că ar fi neglijat nevoile angajaților.

„Din păcate, trecem prea repede unii pe lângă ceilalți prin curtea sau pe coridoarele televiziunii. Prea puțini suntem interesați de dramele celui de lângă noi. Au fost atâtea conduceri care au ales să neglijeze angajații televiziunii române încât s-a ajuns la situația în care cel care ne este alături, cameraman, șofer, reporter sau altceva să nu mai fie perceput ca un om cu problemele și dramele lui personale. Atâția ani în care ni s-a furat dreptul de a munci și de a fi răsplătiți corespunzător pentru munca noastră au dus la această situație în care FAMILIA TVR a devenit o himera. Rămas bun George, iartă-ne că nu am știut la timp cum să te ajutăm”, a afirmat Ramona Săseanu în mesaj, conform Stiripesurse.

Poliția Capitalei informează că a fost sesizată prin apel la 112, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă. Trupul bărbatului a fost transportat la INML, în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *