Liviu Dragnea, urmărit în trafic? Cum a prezentat o televiziune știrea

În decursul serii de joi, după ce tocmai plecase din studiourile postului TV Antena 3, Liviu Dragnea ar fi fost urmărit în trafic.

Cel puțin așa se înțelege din declarațiile prezentatorului de la aceeași televiziune, Răzvan Dumitrescu. Pe burtieră se derulează mai multe titluri: ”Dragnea, urmărit după plecare de la Antena 3”, ”Două mașini l-au urmărit pe președintele PSD” și ”Protestatari #rezist, pe urmele lui Dragnea”, dar și un clip video filmat (probabil) de pe locul din dreapta al șoferului.

„S-a întâmplat în jurul orei 23.00. Noi am terminat în jurul orei 22.50 de minute primele două părți ale emisiunii, la 23.00 Liviu Dragnea a părăsit postul nostru și vedeți cum este urmărit în trafic de două mașini. Una dintre ele se pare că este a celebrului așa-zis Marian ‘Ceaușescu'”, a explicat jurnalitul, la începutul prezentării știrii.

Se poate observa din imagini – disponibile AICI – că în fața autovehiculului în care deducem că se află preșeintele Camerei Deputaților se află două alte mașini. Una dintre ele, cea mai din față, pare că staționează, în timp ce următoarea a semnalizat că dorește să se retragă pe banda din dreapta. Ulterior, acestea pleacă din loc, însă doar una rămâne vizibilă – mergând cu o viteză ceva mai mică. Ce este de menționat e că atât burtiera, cât și prezentatorul afirmă că ”Liviu Dragnea a fost urmărit”.

L-A URMĂRIT ”CEAUȘESCU” PE DRAGNEA?

”Una dintre ele (mașini – n.r.) se pare că ar fi a… unui așa-zis Ceaușescu, Marian ”Ceaușescu”. Știți despre cine este vorba”, spune moderatorul emisiunii. ”Probabil este o acțiune a #rezist, care au rămas doi-trei, și fac o mulțime de scandaluri”, intervine unul dintre invitați, Mugur Ciuvică.

Este neclar cum s-a stabilit a cui este mașina și imaginile nu-s de prea mare ajutor – în timp ce sunt observate cu ochiul liber două autoturisme, acestea nu par ”să fie pe urmele” liderului PSD, dată fiind și poziția lor în trafic.

Informația că vinovat ar fi un protestatar este adoptată și de site-ul Antena3.ro, fără a explica înă cum a fost determinată această informație. Despre așa-numitul Ceaușescu se mai arată în articol că ”l-a apostrofat în septembrie 2018 pe președintele CCR Valer Dorneanu, în timp ce acesta din urmă se pregătea să intre în scare blocului unde locuia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *