Florentin Pandele surprinde din nou. De la urcatul pe mese a ajuns să își înființeze propriul post TV

Consiliul Local Voluntari, autoritate administrativă compusă din primarul Florentin Pandele și consilierii săi, a decis să realizeze un nou post de televiziune, ce urmează să fie coordonat de către jurnaliștii Alex Căutiș și Andi Laslău, relatează paginademedia.ro.

Cei doi jurnaliști se află, de asemenea, și la conducerea companiei Publivol Creativ, care ar trebui să se ocupe și de panotajul din orașul Voluntari. După cum afirmă Alex Căutiș, viitorul post de televiziune va avea ca obiectiv informarea populației, nu specularea scandalului, având un rol de utilitate publică. Tot acesta declară că nu există niciun conflict de interese între cele două funcții ale sale și promite transparență și obiectivitate.

“Va fi un post de televiziune generalist, cu acoperire pe București și pe Ilfov și va fi axat pe informare, cu subiecte care să acopere Capitala și zonele limitrofe. Ceea ce pot spune este că nu va fi un post orientat pe scandal”, declară Alex Căutiș pentru paginademedia.ro

Despre relația dintre patronajul postului de televiziune și obiectivitatea informațiilor difuzate, jurnalistul afirmă că, atâta timp cât munca jurnalistică este prestată cum trebuie, presiunile din partea patronului nu sunt relevante. În spiritul acestei afirmații, Alex Căutiș a invocat episodul în care s-a opus presiunilor patronului trustului de presă la care lucra, Sorin Ovidiu Vîntu. Cu toate acestea, nu ne este clar care va fi relația dintre Alex Căutiș și Consiliul Local Voluntari, anume de câtă libertate jurnalistică va dispune acesta.

Dosarul viitorului post de televiziune nu a fost încă depus la CNA, însă demersurile pentru obținerea licenței urmează să fie făcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *