Au apărut detalii cu privire la cina de la Casa Albă dintre Donald Trump și șeful Facebook

Au apărut noi detalii cu privire la cina desfășurată la Casa Albă, în decursul anului trecut, între Donald Trump și șeful Facebook.

Se pare că întrevederea ar fi fost aranjată de ginerele liderului Statelor Unite ale Americii, care, atunci când a auzit că Mark Zuckerberg ajunge în Washington D.C, l-a invitat la masă, împreună cu soția sa. Înafară de Trump, ginerele său și soții Zuckerberg, ar mai fi participat și Peter Thiel, membru al consiliului Facebook, Melania Trump și una dintre fetele președintelui american, Ivanka, conform Adevărul, care citează New York Times.

Surse din interiorul Casei Albe și Facebook susțin că atmosfera ar fi fost relaxată, prietenoasă, și că nu ar fi fost discutată vreo alianță, așa cum s-a speculat în trecut. În schimb, există voci care susțin că înțelegerile dintre cei doi ar fi tacite.

Un fost angajat al platformei și critic vehement al Facebook, a afirmat că ar putea fi vorba de ”o înțelegere implicită”, întrucât ”în esenţă este despre a avea cale liberă şi protecţie faţă de reglementări. Trump are nevoie de butonul de like al Facebook pentru a câştiga aceste alegeri”. 

Adevărul mai relatează că ar exista două persoane, angajate ale companiei tehnologice, care susțin că Mark Zuckerberg se consideră a fi egalul liderului Statelor Unite ale Americii. La polul opus se află relația cu Jared Kushner, despre care șeful Facebook le-ar fi fost povestit cu amuzament angajaților că l-a sunat atât de mult la începutul pandemiei de coronavirus, încât nu mai putea să îi facă față.

Informația a fost infirmată de purtătorul de cuvânt al Facebook, care a afirmat că ”Mark nu se consideră egalul acestui preşedinte şi nici al altuia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *