Similaritățile dintre premierul României și cel al Ungariei, motiv de glumă în presa străină

În urma alegerilor pentru un nou guvern, glumele pe seama premierului României, Ludovic Orban, și premierul Ungariei, Viktor Orbán, nu au întârziat să apară în media.

Presa din Ungaria prezintă următoarele: dacă cei doi ar fi aceeași persoană, Ardealul ar reveni, în mod clar, românilor. În plus, la conducere ar fi același lider, luând în considerare alegătorii lui Viktor Orbán și pe cei ai lui Ludovic Orban, totalul ar fi de peste câteva milioane, conform digi24.ro.

Nu pot trece neobservate similaritățile dintre oamenii politici, ce duc cu gândul că ar fi același om și anume: zilele de naștere sunt foarte apropiate. Ludovic este născut pe 25 mai 1963, pe când Viktor este doar la șase zile distanță, în același an. Pe lângă acest lucru, tatăl premierului României este de etnie maghiară, relatează site-ul de știri index.hu.

„Nu putem exclude, cu certitudine de sută la sută, că Ludovic Orban și Viktor Orban nu sunt una și aceeași persoană” menționează platforma amintită anterior.

Presupunând că „Orbán = Orban”, cine este omul care apare în fața publicului concomitent cu adevăratul Orban, dar mai ales care este cel adevărat și cine este dublura?

Avertismentul făcut de către presa maghiară lasă semne de întrebare pentru cititorii ce aleg să creadă în conspirațiile din mediul politic: „Puterile obscure probabil nu ne vor lăsa niciodată să aflăm adevărul, dar ţineţi ochii deschişi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *