YouTube, avertisment pentru Senatul României, din cauza videoclipurilor cu Diana Șoșoacă

Unul dintre motivele pentru care Diana Șoșoacă a ajuns în atenția colegilor săi senatori au fost derapajele sale discursive și refuzul prompt de a schimba masca de plastic cu una medicinală. Însă șefa senatorilor juriști a dezvăluit, într-un interviu, că ar fi primit avertismente inclusiv de la YouTube.

Platforma de videosharing ar fi amenințat că va închide contul Senatului dacă sunt postate în continuare videoclipuri cu Diana Șoșoacă în care instigă la nerespectarea măsurilor, conform Digi24.

Iulia Scântei a afirmat că că pagina de YouTube a Camerei superioare a Parlamentului „a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii”.

„Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului. A fost un termen scurt, acordat de ei, cu titlu de preaviz. S-a explicat şi motivul pentru care vor fi şterse şi că repetarea postării pe canalul YouTube a acestor mesaje video, care instigă la nepurtarea măştii, vor fi interzise cu desăvârşire, inclusiv pagina Senatului, dacă nu se va conforma”, a precizat senatoarea PNL Iulia Scântei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *