Viorica Dăncilă, ”vedetă” internațională. Cum a fost premierul ironizat de un post francez

Era greu de crezut la începutul acestui an – când a și preluat șefia Guvernului – că Viorica Dăncilă, cea pentru care Liviu Dragnea se jura că e capabilă, o să se remarce pe plan internațional. După nenumăratele gafe și cărând în spate ”reușita” de a fi personajul principal al unei glume, premierul României a ajuns și pe micile ecrane din Franța.

În emisiunea realizată de postul de televiziune francez ARTE, este parodiat cel mai recent discurs al Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European. Dezbaterea respectivă s-a centrat pe pe tema statului de drept în România. Atunci, șefa Executivului i-a tras la răspundere pe oficialii de la Strasbourg pentru modul în care au fost redactate rapoartele MCV, conform Epoch Times România.

Prim-ministrul României este jucat de o femeie cu perucă blondă, în spatele căreia se află un bărbat cu mustaţă, care-i indică ce să spună: „Sunt furioasă că ţara mea este monitorizată!”, ”Sunt tratată ca o hoaţă”, ”Sunt un băiat cinstit. Dacă aş minţi, mi-ar tremura mustaţa!”

Francezii notează și că președintele Klaus Iohannis a fost obligat să o numească pe Dăncilă în funcție, fiind amenințat că va fi destituit dacă refuză, dar și că aceasta a ajuns în funcția de europarlamentar – deși nu vorbește engleza bine -, apoi de premier, datorită fidelității sale față de Liviu Dragnea, președintele celui mai mare partid din România.

Citiți mai multe pe Epoch Times România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *