Vezi ce au căutat românii pe Google săptămâna aceasta

După multe săptămâni în care referendumul pentru modificarea termenului de ”casătorie” din Constituție s-a încheiat, iar acest subiect s-a aflat în topul căutărilor pe Google, este rândul altor subiecte să îi ia locul.

După cum era de așteptat, luni românii s-au întrebat cel mai mult care sunt rezultatele votului ce tocmai se încheiase, dar și problema cu care s-a confruntat ING în timpul weekendului. În ziua următoare, capul căutărilor a fost lansarea telefonului Google Pixel 3, dar și ”parteneriatul civil”, întrucât un deputat PSD a anunțat că se lucrează la un astfel de proiect.

Miercuri, meciul dintre România și Lituania a strâns peste 50 de milioane de căutări, urmat de greva transporatorilor, legea pensiilor și reținerea lui Carmen Adamescu, în timp ce joi cel mai important eveniment a fost punerea sub acuzare a jurnaliștilor Emma Zeicescu și Claudiu Popa pentru deținere și consum de cannabis.

Săptămâna se încheie tot cu niște meciuri de fotbal, precum și cu pensia pe care Traian Băsescu, fost președinte, o ia. Ar mai fi de notat că românii s-au interesat și de ”un nou cuvânt care a apărut în limba română”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *