Halucinant: nașul Bădălău și maneau ”Să vină diaspora”

Social-democratul Niculae Bădălău, o petrecere și o manea ”de bine” pentru românii plecați să muncească în alte țări. 

Aceasta este rețeta unui incident halucinant, în care unuia dintre baronii PSD îi este dedicată de către interpreții de manele prezenți la eveniment o ”melodie” în care jignește diaspora.

„Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa… că şi ăştia a zis ”M**E PSD”. Lai, lai lai, să vină Diaspora… hai, lai, lai, lai că noi ne pi***m pe ea„, a spus lăutarul la microfon.

Clipul a fost făcut public de către deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel. Ulterior, Bădălău a declarat pentru Mediafax.ro că maneaua a fost cântată la un botez din Bolintin, jud. Giurgiu, unde s-a aflat joi, și că dezaprobă mesajul transmis. 

PSD-istul a încheiat: ”Nici stilul nu îl aprob şi nu îmi face mare plăcere. Dar nu e petrecere la români dacă nu ai bere şi manele”.

PSD se pi** pe toți oamenii cinstiți.

Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc.Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul.Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică.

Gepostet von Adrian-Claudiu Prisnel am Freitag, 31. August 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *