Truth, platforma de socializare a lui Donald Trump, s-a lansat la pachet cu o mulțime de probleme

Fostul președinte american, Donald Trump, și-a lansat platforma de socializare numită ”Truth”(sic!). Momentan aplicația este disponibilă doar în SUA și doar pentru iOS. Lansarea aplicației a fost acompaniată de o serie de probleme. Printre cele mai serioase dintre acestea fiind faptul că oamenii nu pot să se logheze pe aplicație, spune Gizmodo.

imagini promoționale Truth

Ce trebuie să știi -în primul rând- despre platforma lui Trump este că e o copie a interfaței Twitter. După cum poți observa din imaginile pe care Truth le-a pus în descrierea aplicției pe App Store, interfața și modul în care oamenii interacționează între ei este la fel ca pe Twitter. Probabil că Trump vrea să se simtă ca acasă, doar că acum poate să împrăștie fake news fără grija că ar putea fi contrazis sau eliminat de pe platformă.

Chiar dacă aplicația a atins locul întâi în secțiunea de social din App Store, după cum afirmă CNET, problemele tehnice au făcut ca Truth să nu aibă lansarea pe care probabil și-ar fi dorit-o Donald Trump.

Cum spuneam mai sus, cea mai mare problemă se referă la faptul că utilizatorii nu își pot crea cont pe aplicație. Erorile apăr atunci când încerci să-ți creezi un cont și/sau -dacă reușești să îți faci cont- ești pus pe o listă de așteptare care se dovedește a fi total nefiabilă. Gizmodo notează că mai multe persoane au raportat faptul că primesc un anumit număr pe lista de așteptare, primesc un mail care le spune că au urcat pe listă, însă când intră pe aplicație află că și-au pierdut locul sau nu mai sunt pe listă deloc. Cazul jurnalistului de mai jos reflctă cel mai bine această problemă.

Ca să fie setul complet, Truth a avut și o cădere a întregii platforme care a durat puțin peste 13 ore și despre care compania afirmă că a fost cauzată de ”traficul generat de lansarea aplicației”, citează Gizmodo.

Având în vedere aceste probleme, e greu de spus cum se desfășoară o zi normală pe platforma de socializare a lui Trump care a promis că Truth va deveni locul de întâlnire al conservatorilor. Mult succes, dar mai întâi trebuie să-i lași să-și facă cont acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *