Transmisiunea în șase limbi a unui jurnalist a ajuns virală pe internet

Perfomanța unui jurnalist de a transmite în direct în șase limbi diferite a făcut înconjurul internetului. Philip Crowther, corespondent al agenției Associated Press (AP), a postat pe contul său de Twitter un montaj în care vorbește fluent în engleză, luxemburgheză, spaniolă, portugheză, franceză și germană.

Crowther a transmis de la Kiev, din apropierea Pieței Libertății, despre tensiunile ruso-ucrainene. Printre radiodifuzorii pentru care a relatat se numără și DW sau Voice of America, conform The Independent.

Postarea sa de pe Twitter a ajuns imediat virală, strângând peste 19,1 milioane de vizualizări și peste 162.000 de aprecieri. Oamenii i-au apreciat jurnalistului cunoștințele lingvistice, în timp ce cineva a remarcat că acesta ar merita să încaseze „șase salarii”.

Printre conturile care au comentat la videoul jurnalistului se numără și pasărea Duolingo, mascota platformei de învățare a limbilor străine cu același nume. „Și bufnița era prea uluită pentru a vorbi”, a scris mascota, care a devenit cunoscută pe internet pentru ”insistența” ei să-i facă pe utilizatori să învețe o limbă.

Crowther locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii, însă s-a născut în Luxemburg. Tatăl său este de origine britanică, în timp ce mama sa este germană. Conform site-ului său web, vorbește nativ engleza, germana și luxemburgheza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *