Trollajul dintre partide s-a mutat pe internet. Site-ul sloganului promovat de PSD, cumpărat de PNL

Gafă de campanie a Partidului Social Democrat: deși a investit mulți bani în montarea bannerelor electorale cu sloganul ”România merită mai mult”, au omis să cumpere și domeniul online. Însă cineva a profitat de greșeala social-democraților.

Atunci când accesezi romaniameritamaimult.ro, apare mesajul „Eroare 20-20. PSD nu funcționează. Vei fi redirecționat către cea mai bună soluție de rezolvare a acestei probleme”, ca mai apoi utilizatorul să fie redirecționat către pagina oficială de Facebook a PNL sau către site.

În partea de jos a paginii mai este vizibil de asemenea și mesajul „Aveți în vedere că acest guvern nu are control asupra oamenilor inteligenți din această țară”.

Tot săptămâna trecută, răspunsul formațiunii politice a ex-premierului Victor Ponta la un banner PSD a ajuns viral pe Facebook. Sub sloganul social-democraților (”România merită mai mult”), ProRomânia a afișat chiar dedesubt bannere cu mesajul ”Așa e. Fii PRO România!”. La scurt timp a intrat în joc și Uniunea Salvați România: Și alege o Românie fără penali și fără hoție”.

Sursa: Facebook

Conform serviciului WHOIS disponibil pe RoTLD, domeniul a fost cumpărat pe 28 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *