Topul celor mai citite publicații online din februarie: Digi24.ro, pe primul loc la capitolul unici. Tabloidele, în continuă scădere

În luna februarie, publicațiile Digi au fost cele mai citite site-uri de știri. DigiSport s-a clasat în fruntea clasamentului la capitolul afișări, iar Digi24 a fost primul după unici și al doilea după afisări.

DigiSport a făcut peste peste 75 de milioane de afișări în luna februarie, cu 8 milioane mai multe ca in prima lună a anului, învingându-și rivalul GSP. Dar la capitolul unici, acesta s-a clasat pe locul nouă, cu 4,4 milioane de utilizatori unici, conform paginademedia.ro

Digi24 a inregistrat 66 de milioane de afișări și 9 milioane de unici, îmbunătățindu-și datele de la o luna la alta, urcând de pe locul trei pe locul doi.

Pe locul patru se clasează Stiripesurse.ro care, încă de acum doua luni, prezintă o descreștere în numarul de afișări, având apoximativ 58 de milioane. Următoarele site-uri sunt Sport.ro și Cancan.ro, cu 56, respectiv 54 de milioane de afișări înregistrate. Se menține tendința de luna trecută, site-urile de tabloide au cifre în scădere.

La segmentul unici, Digi24 a reușit să întreacă liderul lunii ianuarie, Adevărul, cu jumatate de milion de utilizatori. Libertatea își păstrează poziția, clasându-se în continuare pe locul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *