USR atrage încă un jurnalist: Elena Lasconi a părăsit PRO TV și va candida pentru funcția de primar

După 25 de ani de carieră în televiziune, Elena Lasconi a decis să nu mai profeseze ca și jurnalist și să candideze pentru funcția de primar al Câmpulung Muscel.

Fosta prezentatoare de la Pro TV a afirmat, pe pagina sa de Facebook, că hotărârea luată nu a fost una ușoară, însă consideră că poate face o schimbare pentru comunitatea sa. Alături de mesaj, Lasconi a publicat și un clip, care rezumă activitatea sa ca și jurnalist.

„25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România”, se arată în mesajul fostei jurnaliste.

Informația a fost confirmată pentru G4Media de parlamentarul Ionuț Moșteanu, care spune că Elena Lasconi este membru al Uniunii Salvați România. Mai mult decât atât, și PLUS ar susține-o, urmând ca cele două formațiuni politice să fie stabilit protocolul pentru candidatura fostei prezentatoare TV, din parta alianței.

Nu este primul jurnalist care lasă presa pentru a se alătura politicii. În ultima vreme, mai multe nume din industria mass-media au anunțat că se alătură USR, printre care și Moise Guran, de la Europa FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *