Site-ul Digi24 rămâne fără conducere editorială: Dan Turturică, adjunctul său și alți doi jurnaliști, concediați

Site-ul postului de televiziune Digi24 a rămas, începând de astăzi, fără conducere: redactorul-șef al publicației, împreună cu adjunctul său și alți doi redactori au fost concediați.

Paginademedia.ro scrie că Dan Turturică, Laurențiu Mihu (redactor-șef adjunct), Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic) au fost anunțați în decursul zilei de joi că de la 1 martie nu le va mai continua contractul.

Restructurările din cadrul grupului, motivate financiar, ar fi explicația dată celor patru jurnaliști, conform informațiilor primite de publicația amintită anterior.

Cu toate astea, un alt motiv ar putea avea legătură cu scăderea numărului de utilizatori unici. Mai exact, Paginademedia.ro notează că traficul site-ului Digi24.ro a scăzut de la 6 milioane de clienți unici pe zi, cât avea în mod normal, la 37,5 milioane de afișări, în luna februarie.

În prezent, nu s-ar fi numit un înlocuitor pentru pozițiile de conducere – redactor-șef și redactor-șef adjunct.

1 Comentariu

  1. Pai are trebui si pe Dvs sa va concedieze dupa fraza : „Mai exact, Paginademedia.ro notează că traficul site-ului Digi24.ro a scăzut de la 6 milioane de clienți unici pe zi, cât avea în mod normal, la 37,5 milioane de afișări, în luna februarie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *