Radio Total se relanseză în online

Radio Total, primul post de radio de ştiri (news& talk) lansat acum 25 de ani şi care nu mai exista de peste 10 ani, a fost relansat online. Alina Dimitriu și Bogdan Popescu alias Șarpe, îndrăgitul Dj al anilor ˊ90, au reluat proiectul la care au lucrat cu ani în urmă.

sursa: radiototalromania.ro

Pisica neagră cu ochii verzi, logo-ul consacrat, nu s-a schimbat.

Deocamdată, programul este exclusiv muzical, în format Adult Contemporany, cu muzică din anii 1980-2018, urmând să fie completat în curând de emisiuni live difuzate din propriul studio.

Radio Total a fost lansat prima dată, în 1993, în București, de către jurnalistul Cornel Nistorescu si Livia Tofan, sub conducerea regretatei Jeana Gheorghiu.

În anii ce au urmat, acţionariatul postului a trecut la grupul francez Legardere, la Federația Sindicatelor Libere și Independente din Petrom și la grupul Realitatea-Cațavencu. În 2008 își schimbă numele în Gold Fm și fixează activitatea pe zona de muzică veche.

sursa: ziareromania.ro

Din 2010 activitatea acestuia se restânge și mai mult, rămâne doar o echipă minimă pentru emisie și se difuzează doar muzică, fără programe proprii.

Un moment scurt de revenire a fost când Gold FM a găzduit matinalul lui Mihai Dobrovolschi.

Alina Dimitriu și ʺȘarpeʺ lucrează și acum la Gold Fm, dar Radio Total este un proiect independent. Marca Radio Total care expirase in 2013 a fost relansată și a intrat în online în urmă cu două săptamâni.

sursa: radiototalromania.ro

Momentan, radioul emite doar muzică, cu jingle-urile vechi ale stației și poate fi găsit la adresa RadioTotalRomania.ro. Partea tehnică este asigurată de Broadcast Enterprise Solution.

Urmează emisiuni live din studioul propriuNe propunem și reintrarea în FM, când va fi posibil să luăm o licență. Ascultătorii pot face donații care vor susține radioul și cheltuielile lunare, acestea urmând să fie puse la dispoziția tuturor, complet transparent, chiar pe site„, au declarant fondatorii pentru paginademedia.ro

Printre cei mai cunoscute vedete care au trecut pe la postul de radio se numără şi Mircea Badea, Corina Chiriac, Cosmin Prelipceanu, Robert Turcescu, Andrei Gheorghe, Liviu Mihaiu, Denis Ciulinaru, Ernest Fazekas, Ada Sârbu, Geo Vila, Claudiu Săftoiu, Irina Margareta Nistor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *