Emisiunea lui Mircea Radu a fost suspendată

Emisiunea prezentată de Mircea Radu la Antena 1, „Ie, Românie”, a fost suspendată înainte de a ajunge la finalul primului sezon, din cauza audienței slabe și a concurenței.

În cadrul emisiunii, 14 vedete colindau satele din toate colţurile ţării în căutare de tinere, păstrătoare de tradiţii şi obiceiuri.  Dacă la început, Mircea Radu și jurații săi ar fi trebuit să ajungă în nouă regiuni istorice, în final au rămas doar șapte: Maramureș, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova și Crișana.

sursa: radardemedia.ro

”Ie Românie” a fost scoasă de pe post după doar 7 ediții, în condițiile în care ar fi trebuit să fie câte două ediții pentru fiecare dintre cele nouă regiuni istorice, plus finala de la București.

sursa: radardemedia.ro

Ultima dată emisiunea a  fost difuzată în seara de  20 aprilie și s-a încheiat fără nicio Mare Finală și fără marele premiu de 20.000 de euro anunțat la început.

Reality-show-ul a pus Antena 1 pe locul trei în audiențe, cu cifre sub media postului. „Ie, Românie” nu a avut nicio şansă în faţa ”Românii au talent”, iar cifrele de audienţă au fost de opt ori mai mici decât ale emisiunii de la Pro TV.

Anterior emisiunii de la Antena 1, prezentatorul a făcut echipă cu Marina Almăşan la TVR 2, „Femei de 10, bărbaţi de 10”.

ʺSper, din toată inima, ca Mircea să-și găsească locul pe care-l merită și sunt sigur că frumoasa lui familie îl va ajuta să treacă peste acest moment delicat.Succes, Mircea! Nu mor caii, când vor câinii!”, a scris  Marina Almășan pentru  fostul coleg, pe o rețea de socializare, notează huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *