Băsescu, o nouă postare virulentă la adresa guvernării PSD

Premierul României, Viorica Dăncilă a comis din nou o gafă, de data aceasta de ziua Imnului Național. Într-un mesaj oficial al Guvernului, Câmpia Libertății a fost mutată de la Blaj la Alba Iulia. Mai multe detalii AICI.

Acest lucru a stârnit reacții negative din partea mai multor politicieni care s-au arătat indignați de faptul că într-o zi cu însemnâtate istorică, premierul României nu cunoaște istoria țării pe care o guvernează.

Traian Băsescu a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Vă rog, plecaţi de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă ! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dăncilă şi la momentul desemnării, n-a priceput nici Preşedintele Iohannis este faptul că un premier, pe timpul mandatului său, este şi un simbol intern şi extern al poporului, al statului, al ţării, al guvernului în fruntea căruia se află.

Biata Viorica Vasilica, fără a înţelege nici ridicolul propriei situaţii, dar nici valul de penibil cu care acoperă ţara în relaţiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria .

Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită şi care, chiar dacă îi sunt scrise sau şoptite de consilieri, nu le poate citi corect şi nici ţine minte.

Dacă femeia asta ar avea un minim patriotism ar înţelege că nici unui cetăţean nu-i este permis ca de la înălţimea funcţiei de prim-ministru să împingă ţara către penibil, continuând să-şi exercite funcţia cu o înduioşătoare inconştienţă.

Vă rog, plecaţi de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă !”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *