Raed Arafat, ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist: „Este revoltă în capul dumneavoastră”

Raed Arafat, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență, a avut o ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist. Enervat de întrebarea adresată de acesta, șeful DSU a afirmat: „Este revoltă în capul dumneavoastră”.

În timpul declarațiilor de presă făcute în fața Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, unul dintre reporteri l-a întrebat pe Raed Arafat cum este posibilă o nouă tragedie, după cea de la Spitalul de la Piatra Neamț.

Transcriptul discuției, conform imaginilor surprinse de televiziuni:

Jurnalist Antena 3: „ (…) După Colectiv, după Piatra Neamț, iar o tragedie. Unde sunt controalele, domnule Arafat? Domnule ministru (…) Ardem ca șoarecii.”

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății: „Așa este, este de neacceptat.”

Raed Arafat: „Am o rugăminte, dacă ați venit să urlați la noi, aici intervenția… Deci vă rog foarte mult, ascultați-mă foarte bine”.

Reporter: „Nu urlăm noi, urlă lumea, urlă românii.”

Raed Arafat: „Urlați dumneavoastră acuma. Toți colegii dumneavoastră s-au comportat.

Reporter: „E revoltă. E revolta românilor, domnule Arafat.”

Raed Arafat: „E revoltă în capul dumneavoastră, acuma, până vedem care este situația. Lăsați situația până o să vină pompierii să vă spună care este motivul. Deci la acest moment v-am dat toate informațiile. Au fost controale. Ultimul control aici a fost în luna noiembrie, anul trecut.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *