PSD lovește din nou. Vezi ce greșeală s-a strecurat în planul de acțiune septembrie-decembrie 2018 cu proiecte legislative

Planul de acțiune septembrie-decembrie 2018 PSD, cu proiecte legislative discutat la CEx azi a prezentat printele altele și o greșeală colosală.

Surpriza PSD-ului s-a aflat la pagina 11, unde este prezentată înființarea„Centrului de excelență în studii în sud-estul Europei” și constă într-o hartă de la începutul anilor 90, mai exact în document a fost folosită o hartă de acum trei decenii, când încă mai existau Iugoslavia și Cehoslovacia. PSD arată că din Centrul de Excelență în Studii în sudestul Europei (Balcani) vor face parte România, Cehia, Slovacia, Croaţia, Moldova, Albania, Bulgaria, Bosnia Hertegovina, Macedonia, Muntenegru și Ucraina.

 Pe lângă acest aspect, PSD adaugă și faptul că „România devine Centrul Regional de Cercetare și Inovație; România devine lider regional cu importanță economică și geostrategică; Se vor aloca 100 de locuri anual pentru cei mai buni studenți din țările enumerate; Valoarea bursei lunare va fi echivalentul a 10.000 euro”.

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *