Propagandiștii lui Putin îi ridică STATUIE Vioricăi Dăncilă: A rupt gura PE! A dat o… ”lecție de demnitate”! EXCLUSIV

Sputnik.md – unul dintre cele mai toxice portaluri ale propagandei rusești – îi înalță osanale puțin spus grețoase Vioricăi Dăncilă, susținând că premierul… le-ar fi ”rupt gura” oficialilor UE, în cadrul dezbaterii de la Strasbourg privind România.

Delirul Sputnik atinge cote inimaginabile, propagandistul Dragoș Dumitriu – fost parlamentar PRM și PC, un mai vechi ”client” al MediaStandard.ro – insistând că Viorica Dăncilă ar fi predat în plenul PE o… ”lecție de demnitate”. Limbajul de lemn și manipulările amintesc de osnalale înălțate sinistrei Elena Ceușeascu: ”A fost poate cel mai bun discurs ținut de un politician român de la tribuna legislativului Europei — având chiar valențe epice, iar ca fundament propoziția ‹Cer respect pentru poporul român!›”.

Cum a făcut Dăncilă de râs România

Facem precizarea că, în realitate, Viorica Dăncilă (laolaltă cu întreaga putere PSD-ALDE) a fost pusă la zid și a fost criticată la scenă deschisă pentru că încearcă să justifice atât gravele violențe săvârșite pe 10 august, în Piața Victoriei, cât și permanenta ofensivă a PSD-ALDE la adresa Justiției, a statului de drept și a libertății de exprimare. În pofida tuturor acestor evidențe, Sputnik dă în trap să-i ridice statuie Vioricăi Dăncilă, revărsând un val de ură antioccidentală și acuzând Uniunea Europeană că ar fi transformat România într-o… colonie. De notat că mult lăudatul discurs al Vioricăi Dăncilă nu a făcut nimic altceva decât să-i jignească public pe liderii Parlamentului European, susținând că sunt dezinformați și au agende ascunse. Din pricina acestei prestații deplorabile – cât și datorită permanentei ofensive anti-Justiție a coaliției PSD-ALDE –, România riscă o blocare totală a fondurilor UE, domeniu în care țara noastră este oricum codașă.

Halucinațiile lui Dumitriu

Iată ce debitează goarna Dragoș Dumitriu:

”Viorica Dăncilă – lecție de demnitate în Parlamentul European! Le-a rupt gura!

Erau pregătiți să o facă de răs pe Viorica Dăncilă — și, prin ea, România. Dar, surprinzătoarea politiciană cu aparențe modeste a început brusc, trimițând de la început parlamentarii europeni în corzi: ‹Nu am venit să dau socoteală›!

A fost poate cel mai bun discurs ținut de un politician român de la tribuna legislativului Europei — având chiar valențe epice, iar ca fundament propoziția ‹Cer respect pentru poporul român!› Iar lecția de demnitate în Parlamentul European a continuat (…)

Despre mitingul din 10 august, adus în discuție de criticii României, Dăncilă a respins răspicat acuzațiile la adresa Jandarmeriei Române!

Iar în final, premierul României le-a mai dat o ultimă lecție celor ce vor ca România să fie o colonie: ‹Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să vă fim parteneri egali›, a încheiat Viorica Dăncilă discursul care a uimit Parlamentul European”.

Având în vedere cele de mai sus, MediaStandard.ro are o unică întrebare pentru propagandistul Dragoș Dumitriu: Halatul, cât costă halatul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *