Un oficial rus afirmă că susținătorii lui Navalnîi au amenințat-o

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a afirmat pentru un canal de YouTube favorabil regimului de la Kremlin că a primit amenințări din partea susținătorilor lui Navalnîi după publicarea unor informații despre ea.

Într-o discuție cu canalul de YouTube Soloviev Live, citată de agenția de stat TASS, Zakharova a negat că informațiile făcute publice de apropiații opozantului Aleksei Navalnîi ar fi apropiate.

„Când a fost publicat materialul lui Navalnîi cu acuzații împotriva mea (le place să devină personale), nu aveau informații factuale. Bineînțeles, m-au citat greșit și au interpretat greșit totul”, a spus purtătorul de cuvânt al șefului diplomației ruse.

Aceasta continuă declarația, susținând că a primit numeroase amenințări „de la susținătorii lui Navalnîi, de la acei oameni care îl servesc cu fidelitate, îl cred”, fără însă a arăta vreo dovadă în acest sens.

Maria Zakharova face referire la dezvăluirile făcute de Aleksei Navalnîi în 2020. Atunci, principalul opozant al lui Vladimir Putin a afirmat că Zakharova a vorbit despre „sistemul de castă al societății” într-unul dintre interviurile sale, referindu-se la călătoriile internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *