Musk spune că nu vrea să rămână la conducerea Twitter pentru totdeauna. O să caute un înlocuitor

Elon Musk a spus că nu dorește să rămână în poziția de CEO al Twitter și plănuiește să caute un înlocuitor. Declarația a fost făcută în cadrul unui proces care implică Tesla și privește o compesație pe care miliardarul a primit-o din partea companiei.

Întrebat despre abilitatea sa de a gestiona mai multe companii în același timp, Musk a spus că o să-și reducă din timpul petrecut la Twitter, dar că acum e nevoie de o reorganizare pe care speră s-o termine săptămânile acestea,

După achiziție, este necesară o activitate de reorganizare a companiei. Dar, apoi mă aștept să-mi reduc timpul petrecut la Twitter […] și să găsesc pe altcineva care să se ocupe de Twitter în timp.”, a declarat miliardarul, citat de Reuters.

Faptul că nu are de gând să rămână la conducerea Twitter nu e neapărat o noutate, în luna mai asigura investitorii că poziția sa de CEO va fi una temporară.

Într-un comentariu la o postare care vorbea despre declarațiile sale din cadrul procesului, Musk a ținut să precizeze că nu va pleca de la conducerea platformei până când lucrurile nu sunt îmbunătățite.

Voi continua să administrez Twitter până când va fi într-un stadiu mai bun, ceea ce va dura ceva timp”, a scris miliardarul în postare.

Totuși, din luna mai și până acum, Musk nu a mai vorbit pe marginea acestui subiect, preferând să posteze și să vorbească despre toate schimbările, planurile și restructurările pe care le plănuiește pentru Twitter.

De când a preluat platforma, miliardarul a concediat jumătate din cei 7.500 de angajați ai companiei, s-a asigurat că vechea conducere pleacă și a demis zeci de angajați care l-au contrazis sau criticat cu privire la anumite subiecte. E limpede că Twitter nu traversează cea mai bună perioadă, însă Musk promite că după ce reorganizarea ajunge la final, altcineva o să se ocupe de platforma de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *