Ministerul pentru Mediul de Afaceri le ușurează treaba antreprenorilor: platforma Business Romania, lansată

Cu o nevoie tot mai mare a companiilor de diferite dimensiuni de a se promova, Ministerul pentru Mediul de Afaceri a venit cu o soluție pentru antreprenori.

De acum, patronii de firme își vor putea promova mai rapid afacerile și vor putea lua legătura cu alte persoane din domeniu, prin intermediul platformei Business Romania, lansată joi, conform Agerpres.ro.

„Cu toţii ne-am dorit această platformă, cu toţii ne-am dorit o debirocratizare, cu toţii ne dorim să reuşim să ne atingem cifrele visate şi să nu mai depindeţi de autorităţile publice”, a spus Paula Pîrvănescu, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA).

Mai mult decât atât, oficialul ministerial i-a invitat oamenii de afaceri să se înscrie pe platformă şi să-şi construiască un profil, pentru a putea interacţiona cu celelalte companii şi cu autorităţile: „Platforma Business Romania este o muncă de echipă între noi, reprezentanţii statului, şi oamenii de afaceri români. Vă rugăm să luaţi parte la construirea ei, pentru că această platformă va fi un portal de prezentare a tuturor agenţilor economici, a tuturor instituţiilor centrale şi locale care doresc să-şi promoveze proiectele de ţară, locale şi regionale. Facem o cartografiere investiţională a întregii Românii, pe toate planurile”, a spus secretarul de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *