Mesaje efervescente pe Facebook. Ce mai zic Udrea, Ponta și Băsescu

Modul în care un politician sau o instituție publică își livrează mesajul pe Facebook este important – cititorii vor să se simtă aproape de emițător, pe cât permite mediul online. Cu toate astea, uneori de la modul de exprimare relaxat la exprimări jignitoare este doar un pas.

Primul în lista politicienilor cu un limbaj colorat este Traian Băsescu. Încă de pe vremea când ocupa funcția de șef al statului era cunoscut de către opinia publică și pentru comentariile sale neobișnuit de deschise pentru un înalt reprezentant al statului.

Cele mai recente postări de pe Facebook ale ex-președintelui reliefează acest lucru: atacurile la adresa anumitor colegi de pe scena politică nu sunt mascate de cuvinte pompoase, ci exact contrariul. Exemplul perfect este postarea despre pozele prelucrate de către Gabriel Oprea, făcute în timpul vizitei oficiale a lui Traian Băsescu la Casa Alba. Fostul șef al MAI apare, în poze, dând mâna cu Barack Obama, chiar dacă fostul șef de stat a fost cel care a făcut această formalitate.

Vai de capul tău amărâtule.Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rău şi jos dacă pentru imagine…

Gepostet von Traian Băsescu am Freitag, 29. Juni 2018

Nici Guvernul condus de Viorica Dăncilă nu este uitat. De-a lungul timpului, Băsescu le-a transmis mai multe mesaje, prin intermediul platformei de socializare, celor ce formează actualul Executiv. Petre Daea a fost aspru criticat de fostul președinte pentru paralela pe care a făcut-o între sacrificarea porcilor infectați cu pestă porcină africană și Holocaustul, în timp ce premierului i-a fost reproșată incompetența, după repetatele greșeli de vorbire și de protocol.

Marş afară, Daia!Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi…

Gepostet von Traian Băsescu am Donnerstag, 26. Juli 2018

Crescută la ”școala lui Băsescu”, nici ex-ministrul Turismului Elena Udrea nu se abține cu succes. Pe 5 aprilie, de exemplu, aceasta a dat exemplul cazul lui Pescariu pentru a evidenția abuzurile din justiție.

Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici, care prin abuzuri uriase au transformat…

Gepostet von Elena Udrea am Donnerstag, 5. April 2018

A treia persoană în această listă este Victor Ponta, care abordează mai repede o atitudine relaxată față de cei ce îi citesc postările de pe platforma de socializare. Un alt lucru de remarcat la fostul premier este că folosește numeroase emojiuri.

Sorina Matei a publicat niste informatii foarte adevarate despre locuintele folosite de Kovesi- foarte interesant! Dar…

Gepostet von Victor Ponta am Samstag, 21. Juli 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *