Internetul, în ”pană” pentru scurt timp. Publicații de renume și site-ul guvernului britanic au fost indisponibile

Marți, mai multe site-uri cu trafic intens, printre care și Reddit, publicații dee renume și site-ul guvernului britanic, au fost indisponibile.

Întreruperea a apărut la scurt timp după ce Fastly, care deține o rețea de livrare de conținut pentru a împinge datele rapid pe internet, a fost nefuncțional în prima parte a zilei de marți, informează Bloomberg.

Au fost afectate New York Times, Bloomberg News, The Guardian, Financial Times, The Independent, Le Monde, Reddit, dar și site-ul oficial al Regatului Unit, însă Down Detector a înregistrat probleme și cu platforme precum Twitch și Spotify. Cei care au încercat să acceseze site-uri precum gov.uk, s-au confruntat cu un mesaj care spunea „Serviciul 503 nu este disponibil”.

„Suntem conștienți de problemele legate de http://GOV.UK, ceea ce înseamnă că este posibil ca utilizatorii să nu poată accesa site-ul. Aceasta este o problemă mai largă care afectează o serie de alte site-uri non-guvernamentale. Investigăm acest lucru de urgență”, se arată în mesajul publicat de Guvernul britanic pe Twitter.

Fastly a anunțat cu puțin înainte de ora 12 (ora Angliei) că problema care a cauzat întreruperea a fost identificată și că implementează o rezolvare. În scurt timp, și site-urile afectate și-au revenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *