Gafă majoră pe pagina de Facebook a Mediafax. Un comentariu acid la adresa lui Arafat, publicat cu numele agenției

Gafă majoră pe pagina de Facebook a Mediafax. Sâmbătă, la scurt timp de la distribuirea emisiunii lui Marius Tucă pe rețeaua de socializare, un comentariu acid la adresa lui Raed Arafat a fost publicat… chiar de către Mediafax.ro!

Mesajul, cu semne de puncțuație lipsă și greșeli gramaticale, i se adresa direct secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne. Cel care l-a scris insinua că numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 care au decedat nu ar fi cel real: ”Bai Arafatul interesele cui le servesti? Totii oamenii care mor azi in Romania au avut ca si cauzaa decesului COVID 19 asa-i? Mama voastra de talhari mincinosi…”

Comentariul, postat undeva după prânz, nu a rezistat prea mult pe pagina de Facebook a agenției de știri. Au rămas însă capturile de ecran făcute de alți utilizatori. În screenshot-ul de mai jos se poate observa că mesajul este publicat de către contul Mediafax.ro, cu bulină albastră – care indică că platforma de social media a verificat autenticitatea paginii.

sursa: Facebook Ursachi Răzvan

Există posibilitatea ca imaginea să fie prelucrată, astfel încât mesajul unui alt utilizator să fie atribuit contului Mediafax.ro. Totuși, comentariul (care avea deja 25 de reacții la ora 15:07, când a fost făcută captura de ecran de mai sus) nu mai există deloc în postarea cu pricina – disponibilă aici. Cel mai probabil, un angajat sau colaborator al agenției de știri, cu atribuții pe social media, a uitat să schimbe contul atunci când a publicat comentariul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *