EXCLUSIV Președinte TNL Diaspora: Această guvernare trebuie să înțeleagă ca așa nu se mai poate

Miting-ul de pe data de 10 august, referitor la românii din diaspora, a dat naștere multor controverse, dar și a poveștilor cu încărcătură emoțională puternică.

Astfel, Adrian Dupu (președinte TNL Diaspora), a postat pe contul personal de Facebook azi, 8 august, un mesaj emoționant în care îndeamnă oameii să fie conștienți de realitate și să se mobilizeze pentru o țară prosperă, după care a oferit în exclusivitate pentru Editiadedimineata.ro o declarație care poate fi citită la finalul articolului.

„În anul 2000 eram 7: părinții și 5 copii. Atunci a plecat primul în străinătate. A absolvit acolo facultatea, și-a întemeiat o familie și nu s-a mai întors.
Doi ani mai târziu am mai plecat doi, dintre care și eu. Rând pe rând, timp de 12 ani au plecat toți. 
Părinții au plecat ultimii pentru că noi plecasem toti si au rămas singuri. 
La fel ca ceilalți frați, nu am plecat “să fac bani”. Am plecat pentru că, în Romania anului 2002, condusă ca și astăzi de PSD, nu vedeam nicio perspectivă de dezvoltare.
Din 7 ne-am făcut 18, împrăștiați pe 3 continente, în 5 tări diferite și ne vedem rar și puțin…

Pentru cei care ne acuză că am plecat în loc să rămânem aici să punem umărul la dezvoltarea tării, vreau sa le spun atât: nu suntem lăsați, noi nu avem loc să ajutăm! 
Uitați-vă cine cine ocupă locurile celor competenți: copii lui Dăncilă, Daea, Țuțuianu, Iordache, Toader, etc, plus nepoți, fini, amante de PSD-iști.
România condusă de PSD face tot posibilul să ne țină departe de țară. 
Din acest motiv tot mai mulți români pleacă. Pleacă, la fel, cu gândul ca se vor întoarce cândva, dar persectivele nu se îmbunătățesc și ei, ca și noi, nu mai revin.

Citește continuarea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *