De la vârful site-ului Digi24, la conducerea propriei publicații. Dan Turturică a lansat un nou site de știri, împreună cu alți jurnaliști

După aproape jumătate de an de la plecarea din Digi24, Dan Turturică se află acum la conducerea propriului site.

Hotnews.ro relatează că fostul redactor-șef al site-ului Digi24.ro, împreună cu fostul corespondent în România al Associated Press, Alison Mutler, și alți jurnaliști și-au deschis recent o publicație online, sub numele de Universul.net.

Pe site sunt publicate mai multe știri, analize și opinii. Unele datează încă dinspre finalul lunii august, însă sursa citată anterior menționează că abia recent ar fi fost promovat site-ul pe rețelele de socializare.

Există și o secțiune de video, care conține deocamdată câteva videoclipuri: două dintre acestea sunt transmisiuni live marcate ca aparținând Universul.net, un interviu cu Virgil Măgureanu, fostul Director al SRI, realizat de Europa Liberă, și o transmisiune în direct a Agerpres.

Amintim faptul că la începutul lunii martie, Dan Turturică, împreună cu adjunctul său (Laurențiu Mihu) și alți doi jurnaliști (Doru Cireașă, redactor economic, și Andreea Nicolae, redactor politic) au fost concediați. Explicația vehiculată în presă atunci se referea la restructurările din cadrul grupului, însă o posibilă cauză ar fi și scăderea numărului de utilizatori, după cum a explicat MediaStandard.ro aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *