Libertatea își cercetează o jurnalistă, după ce aceasta ar fi fost implicată în afacerile Primăriei Capitalei

O jurnalistă de la Libertatea și-a pierdut dreptul de semnătură, după ce publicația la care lucrează a aflat că aceasta se implică în afacerile Primăriei Municipiului București.

Totul a început de la decizia discutabilă a Companiei Municipale Sport pentru Toți de a aplica o taxă de înscriere pentru echipele de copii la o competeție sportivă. Ironic sau nu, evenimentul (desfășurat în perioada 1-7 august pe Arena Națională) se numește ”Festivalul Sportului pentru Toți”, deși fiecare echipă trebuie să plătească între 350 și 450 de lei. Puteți citi întreaga poveste pe Libertatea.ro.

Se pare că în desfășurarea evenimentului ar fi fost implicată și jurnalista Ana Maria Păsat, de la secția de Monden. Aceasta ar fi avut un rol în schema de organizare a evenimentului, ocupându-se de înscrieri.

Din relatările cotidianului, reporterul și-ar fi publicat numărul personal de telefon în cadrul unei postări despre competiție. La telefon, Ana Maria Păsat s-ar fi recomandat ”parteneră a Primăriei”.

În prezent, ea se află în centrul unei anchete interne, în contextul în care Libertatea consideră că există un conflict de interese. Atunci când a fost întrebată despre implicarea sa, reporterul a susținut că face totul voluntar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *