#DacăEramEu. Ce reacții a primit Barna după ce a spus că drama de la Caracal nu s-ar fi întamplat, dacă ar fi fost el la Cotroceni

Președintele Uniunii Salvați România a spus aseară, în direct la TVR1, că dacă s-ar fi aflat în funcția deținută în prezent de Klaus Iohannis, ”drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat”. Reacțiile au fost pe măsura declarației lui Dan Barna, însă nu probabil cum s-ar fi așteptat acesta.

Printre exemplele expuse de PeROL.ro găsim și postarea făcută pe Facebook de către drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat”, care sugerează că abordarea lui Barna este nepotrivită și ar fi trebuit să se sfătuiască cu Redteam-ul (echipa care își asumă un rol ipotetic de opoziție pentru a pune la încercare eficacitatea unei organizații, companii, formațiuni politice etc.).

Dacă aș fi Dan Barna asta aș fi scris după ce aș fi verificat cu Redteam-ul ăla care ar trebui să existe.A vorbit gura…

Gepostet von Valeriu Nicolae am Mittwoch, 7. August 2019

O altă reacție vine din partea deputatului PNL Pavel Popescu. Acesta a atașat o poză cu personajul Stewie (Family Guy) într-o cămașă de forță, însoțit de mesajul ”Acum decideti voi: omul e mincinos sau nebun?”. De notat e că Popescu a adăugat și un link de pe site-ul Camerei Deputaților cu un proiect legislativ care propune chiar modificarea legii privind alegerea Senatului și a Camerei prin adăugarea obligativitatea avizului psihologic.

Un partid nou ne spune de 3 ani ca ei nu mint. Azi, candidatul lor la prezidentiale ne spune ca daca era Presedinte, nu…

Gepostet von Pavel Popescu am Mittwoch, 7. August 2019

Un răspuns ceva mai tranșant a avut Clarice Dinu, editor HotNews: ”Dl Barna are un mare potential in a se face de ras in aceasta campanie. Cel putin atata vreme cat ne ia de prosti”.

Președintele și fondatorul FunkyCitizens, Elena Calistru, și-a exprimat și ea opinia cu privire la declarațiile recente ale liderului USR, făcând și o comparație între acest și președintele Klaus Iohannis.

Pot să fiu superficială și să vă spun că mă plictisește dl. Barna? Adică mai tare decât dl. Iohannis la care am simțit…

Gepostet von Elena Calistru am Mittwoch, 7. August 2019

În urmă cu puțin timp, Barna a publicat pe pagina sa de Facebook o clarificare cu privire la cele spuse la TVR. Totuși, el consideră că afirmația a fost scoasă din context, deși moderatoarea l-a întrebat explicit ”ce ar fi fost diferit în aceste zile dacă el ar fi fost președintele României”.

Vreau să clarific o afirmație care a fost scoasă din context după emisiunea la care am participat aseară la TVR….

Gepostet von Dan Barna am Donnerstag, 8. August 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *