Cum te PRĂDUIESC ”haiducii” internetului. Cazul asociatiahaiducilor.freewb.ro EXCLUSIV

Mediastandard.ro vă avertizează să evitați fără drept de apel portalul www.asociatiahaiducilor.freewb.rofiindcă aveți de-a face cu o platformă cel puțin dementă (da, avem proprietatea termenilor pe care-i folosim!) destinată înșelăciunilor online și dezinformărilor de cea mai joasă speță.

Site-ul amintit comercializează prin e-mail ”diplome de haiduc/haiduciță” (2,5 euro bucata), solicită plata în avans pe șase luni a unei cotizații și îndeamnă, în mod explicit, la o veritabilă inginerie fiscală piramidală, astfel încât racolatorii de noi ”haiduci” să beneficieze de… ”o pensie minimă de 4.000 ron /lunar, după doar cinci ani de ”haiduceală”.

”Căpeteniile” Mavrodin  și Strutinsky

Semnalăm că platforma a fost coordonată până nu foarte demult de controversatul Nicolae Mavrodin, condamnat în ianuarie 2016 la șapte ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, înșelăciune, delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată. De asemenea, potrivit portalului, printre ”căpeteniile de haiduci” (asta-i titulatura uzitată) se numără și mult mai controversatul afacerist constănțean, Sorin Strutinsky (considerat trezorierul afacerilor binomului Radu Mazăre-Nicușor Constantinescu), care a fost condamnat, cumulat (în decembrie 2017), la șapte ani și patru luni închisoare, într-un dosar în care a fost cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, în formă continuată, de trafic de influență, spălare de bani și instigare la fals.

Pensii haiducești de 4.000 lei pe lună!

Mediastandard.ro vă prezintă una dintre manevrele desfășurate de asociatiahaiducilor.freewb.ro, site de un analfabetism rar întâlnit:

 ”Fiecare membru va beneficia in urma aducerii de noi membrii in cadrul asociatiei ,de 7,5 ron / an , pentru fiecare membru nou adus de catre acesta .

    In acest sens va oferim cateva calcule reprezentative care va vor oferi o perspectiva asupra acestei oportunitati.

    7.5 ron / membru x 5 membrii noi adusi zilnic = 37.5 ron venit zilnic

    37.5 ron /zi x 23 zile lucratoare /luna  = 862,5 ron venit lunar in primul an de activitate .

    Avand in vedere faptul ca in ce-l de-al 2 lea an de activitate membrii din primul an vor ramane tot in portofoliul dv de haiduci , in anul 2 de activitate , venitul dv lunar va fi dublu adica :

    862,5 ron x 2 = 1725 ron/ luna in anul 2

    Deasemeni in ce-l de-al treilea an  de activitate in cadrul asociatiei venitul tau se va mari cu inca 862, 5 ron ceea ce inseamna 

   1725 x 862,5 = 2587,5 ron / luna in anul 3

   2587.5 x 862,5 = 3450 ron /luna in anul 4

   3450 x 862,5 = 4312,5 ron in anul 5 .

   Urmand ca incepand cu cel de-al cincilea an sa va pensionati din activitatea de haiduc daca doriti cu o pensie minima de 4.000 ron /lunar .

   Cati bani castigati dupa 30 de ani de munca ?

   Vi se pare interesant ?

   Si acesta este doar unul din cele 10 oportunitati de castiguri pe care asociatia ti le pune la dispozitie direct sau prin intermediul partenerilor asociatiei”. No comment. Ar fi de prisos.

 ”Colegii” lui Florin Piersic și Baba Novac?!

Scandalos este că acest portal agramat și dezgustător se folosește de imaginea și de numele îndrăgitului actor Florin Piersic, pe care-l prezintă drept ”Căpetenie Națională” a Asociației Haiducilor, dar și de memoria unor regretați actori de calibru, printre care Jean Constantin și Adrian Pintea, catalogați drept exponenți ”de onoare” ai Asociației – mai multe detalii AICI. De asemenea, în aceeași listă sunt azvârliți de-a valma haiduci reali sau doar imaginari. Absolut toate textele postate pe această platformă sunt puțin spus agramate și imbecile de-a dreptul. Printre multe altele, ”haiducii” tandemului Mavrodin-Strutinsky susțin că te pot învăța ”tehnici mentale noi care te vor ajuta să scapi de boli și de stres”, că predau ”cursuri de muzica haiduceasca” și că militează pentru ”întărirea stimei și prieteniei”. ”Haiducii” care calcă pe becul ”căpeteniilor” sunt… ”excomunicați”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *