CULISELE operațiunii de MUȘAMALIZARE a violențelor din 10 August! Planul lui Dragnea EXCLUSIV

Scriitorul, istoricul și politologul Stelian Tănase dezvăluie, în exclusivitate pentru MediaStandard.roprincipalele elemente ale operațiunii de mușamalizare a gravelor violențe săvârșite, pe 10 august, în Piața Victoriei, operațiune clocită chiar de infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea, pe luxosul domeniu regal de la Scroviștea.

Totodată, Tănase demantelează toxicul rol jucat de propaganda mediatică aservită PSD. Vă prezentăm declarațiile scriitorului.

Barbariile de pe 10 August

”După gravele violențe pe care Jandarmeria Română le-a săvârșit pe 10 august, în Piața Victoriei, răspunzând unor comenzi politice, Liviu Dragnea și acoliții săi au declanșat o amplă operațiune de mușamalizare a incidentelor pe care le-au premeditat. Barbariile comise pe 10 august au avut și au ecouri extrem de puternice, atât în interiorul țării – unde toată lumea a văzut că peste 100.000 de români pașnici au fost gazați în masă, în timp ce alte sute au fost călcate în picioare la propriu și izbite cu pulanele –, cât și pe plan internațional.

”S-a terminat cu ministerele adevărului!”

Partitura tembelă a unei așa-zise tentative de lovitură de stat nu a ținut încă de la bun început – Dragnea&Co n-au înțeles că nu mai suntem, ca în ’90, la mâna unei singure televiziuni aservite partidului unic, n-au înțeles că s-a terminat cu ”ministerele adevărului”, și asta îi va costa! După măcelul ordonat politic, mediul online a fost de-a dreptul potopit de mii și mii de fimulețe care certifică, dincolo de orice dubii, violența nejustificată și total disproporționată declanșată de Jandarmerie. De pe internet – Facebook-ul a bubuit la propriu! – valurile de imagini s-au rostogolit în media națională – firește, în acea parte a presei care a înțeles că rolul ei este să spună adevărul, dincolo de orice altceva, și nu să manipuleze prin mesaje primite de la partid – fiind preluate masiv în presa străină.

Eșecul propagandei mediatice de partid

În replică, Dragnea, Carmen Dan și acoliții lor au activat de la bun început propaganda mediatică – în special binecunoscutele televiziuni de casă care au agitat tâmpenia privind așa-zisa tentativă de lovitură de stat. La această operațiune au fost cooptate site-urile care gravitează în jurul televiziunilor respective, care și-au rostogolit manipulările penibile în funcție de declarațiile lui Liviu Dragnea. În mediul online însă, acest tip de manipulare nu prinde, deși este rostogolită la disperare de propaganda de partid. Operațiunea de mușamalizare a fost și este clocită chiar de infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea, pe luxosul domeniu regal de la Scroviștea”a declarat Stelian Tănase, în exclusivitate pentru MediaStandard.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *